Tennis Camp for junior i uge 31

 

 

Så blev det igen tid til vores årlige tennis camp, vi har været i tvivl om vi kunne få stablet arrangementet på benene, men heldigvis får vi hjælp er nogle forældre – så stor tak til jer for at I er med til at støtte op om jeres børn.

 

Praktisk info:

 

Pris 599 kr. T-shirts + goodie bags.

Tennis Camp foregår fra mandag til torsdag 9-14 i uge 31 (1-4 august)

  • 9-10.30 tennis
  • 10.30-11.00 forfriskninger (ananas, melon m.v.)
  • 11.00- 12.00 tennis
  • 12.00-13.00 frokost
  • 13.00-14.00 tennis og tak for i dag

Torsdag er der vandkamp efter frokost i stedet for tennis. Ligeledes er der grillpølser og burgere i stedet for alm frokost om torsdagen.

 Ovenstående er en agenda som er vejledende kan variere i forhold til vind og vejr samt trænernes input.

Tilmelding foregår på DGI´s hjemmeside via nedenstående link


www.dgi.dk/202218806019Velkommen til Juniorafdelingen i 
Frederikssund Tennisklub 2022
Følg os på Facebook (Frederikssund Tennisklub).
Forældre: Sørg for at blive medlem af vores Facebookside:
Frederikssund Tennis klub Junior forældre 
I juniorafdelingen har vi fokus på, at det skal være sjovt at spille tennis. Samtidig skal man selvfølgelig også lære noget, så man hele tiden forbedrer sig.

Vi har i juniorafdelingen en gruppe trænere med forskellige års erfaringer. De er alle gode til at lære fra sig og har fokus på, at alle får noget ud af træningen. Når vi træner, er der lagt 2 x 5 min. drikkepause ind, telefonerne bliver i taskerne (så vi ikke bliver forstyrret undervejs), og vi spiser is ved specielle lejligheder. I løbet af året bliver der arrangeret forskellige events.
 
Se også "Det bedste træningsteam i miles omkreds", og så skal forældrene læse ”Det kedelige til forældrene" står nederst på siden.  
 
Try Tennis
Eller på dansk "prøv at spille tennis". Du kan deltage i træningen 2 gange gratis, inden du melder dig ind. Hvis det er noget for dig (og det håber vi selvfølgelig), skal du betale et kontingent på kr. 950,- (det reguleres, alt efter hvor langt vi er henne i sæsonen). Kontingentet dækker træning i et helt år samt daglig adgang til anlægget. Skriv til mig på denne adresse kasserer@frederikssund-tennis.dk og oplys, hvornår du kigger forbi. Så skal jeg nok sørge for, at trænerne er klar til at tage imod dig. Vi har ketsjere, bolde mv. Du skal altså bare møde op. Vi glæder os til at se dig.

Her er vores nye logo anno 2020
 
 
Sommertræning 2022
Mandag: kl. 16:00 til 18:00 (juniortrænere & Leo på 3 baner)
Onsdag: kl. 16:00 til 18:00 (juniortrænere & Leo på 4 baner)


Vær klar 5 min. før din træning starter og lad din mobil telefon blive i tasken :-)

Priser 2022
Kontingentet inkluderer:
  • En sommer- og vintersæson
  • Træning (3 gange om ugen både sommer og vinter)
  • Adgang til tennisbanerne i udendørssæsonen alle ugens dage

Kr. 950,-

Tillæg til juniorabonnement:
  • Nøgle til anlægget kr. 50,-


Forældre SE HER: Forældreudvalg 2022 - er du frisk?
 
Din investering af tid i juniorafdelingen gør at dit barn og hans/hendes venner trives og udvikles ikke kun på tennisbanen men også socialt, du får med 100% garanti kickback af glade børn samt sjov og ballade, som går lige ind og rammer dig positivt. Vær med til at danne rammen som den bedste tennis klub.
 
Skriv, hvis du er frisk på og være med på holdet.... 


Skaf nye medlemmer til juniorafdelingen og få et gratis rør bolde

Skaffer du et nyt medlem til juniorafdelingen (som ikke har været registreret hos os før), får du et gratis rør bolde.

Når det nye medlem har meldt sig ind og betalt, så skal du blot få det nye medlem til at skrive dit navn til vores kasserer på kasserer@frederikssund-tennis.dk, så vil du kunne hente et rør bolde nede i klubben.
 
Plakaten fra Tenniscamp 2019


 
Plakaten fra Tenniscamp 2018

 


Det bedste trænerteam i miles omkreds:

Leo træner for junior og senior

 

 

 
 Juniortræner  : Sandra Cramer-Eisler 
 Juniortræner  : Bertil Rønberg
 Hjælpetræner : Mia-Maja Øhrberg Krag

 


   
    

 

”Det Kedelige til forældrene”
Hvis du overværer træningen, så husk, at der er trådløst internet i klubben, og der er sikkert også kaffe på kanden.

Det ses mere og mere i sportens verden, at forældre involverer sig ivrigt i deres børns sport - somme tider lidt for meget. Det kan være med tilråb, visning af slag m.v.

Det er sikkert i en god mening, men jeg vil alligevel gerne henstille til, at I følger følgende regler:

1) Lad være med at fortælle barnet, hvordan det skal udøve sin sport
Langt de fleste forældre vil gerne give deres børn gode råd til, hvordan de bedst udfører deres sport. Men selv om disse råd er velmente, har de ikke samme kvalitet som trænerens anbefalinger, medmindre du er særligt uddannet inden for sporten. Men selv hvis du er særligt vidende om sporten, så gør din rolle som forælder alligevel, at dine anvisninger ofte vil blive en kilde til irritation. Husk, at det er træneren, der er træner, ikke dig - “Quiet, please” - under kampe/træning.

2) Giv ros i stedet for kritik
Vi har i vores samfund en tendens til at fokusere på at undgå fejl frem for at rose for det, der går godt. Men faktum er, at vi motiveres meget mere af ros end af kritik. Vi skal have ca. 6 gange så meget ros som kritik for at fungere optimalt, så det er bare om at komme i gang med at give ros. Husk i øvrigt, at relevant ros fremmer det, der roses for. Så hvis der f.eks. udvises god disciplin, så giv ros for disciplinen, og du vil styrke motivationen endnu mere.

Evt. ris kan gives til cheftræneren eller undertegnede. Ros sætter vi alle pris på, og det vil alle trænere gerne modtage :-)

3) Det du taler om påvirker dit barn
Det, du siger, påvirker dit barn ofte i endnu større grad, end det påvirker dig selv. Så hvis du er sur på andre og taler meget om dem, vil det sandsynligvis komme til at fylde meget i tankerne hos dit barn. Dette kan ødelægge alt lige fra motivationen hos barnet, til at barnet kan opleve, at det bliver meget svært at samarbejde med dem, som deres forælder har omtalt negativt.

Tænk over, hvad du sætter fokus på, når du taler, og fokuser på det positive. Det er der, der er motivation, glæde og energi at hente til den daglige træning.

Trænerne i klubben er orienteret omkring ovenstående, og jeg kan garantere jer, at det er toptunede trænere, som er klar til at tage imod jeres børn. Alle trænere er i gang med et trænerforløb og er på forskellige stadier. De lærer og udvikler sig løbende, og det er en kontinuerlig proces, som kun bliver bedre, desto flere gange de er på banen.

Med håbet og en sjov og lærerig tennissæson.

 

Set, Game, Match