Velkommen til Juniorafdelingen

Velkommen til juniorafdelingen i Frederikssund Tennis Klub (FTK). Vi er glade for, at du kigger forbi! Hvis du er interesseret i tennis og er under 18 år gammel, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Juniorafdelingen tilbyder tennis til alle juniorer, som har lyst til at prøve kræfter med tennissportens mange glæder. Kig rundt på siden her og hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

I juniorafdelingen har vi fokus på, at det skal være sjovt at spille tennis. Samtidig skal man selvfølgelig også lære noget, så man hele tiden forbedrer sig.

Try Tennis

Eller på dansk "prøv at spille tennis". Du kan deltage i træningen 2 gange gratis, inden du melder dig ind. Hvis det er noget for dig - og det håber vi selvfølgelig det er - skal du melde dig ind ved at betale kontingent til klubben. Det gør du her på klubbens hjemmeside.

Kontingentet dækker træning i et helt år samt daglig adgang til anlægget. Skriv til kasserer@frederikssund-tennis.dk så kan vi lave en aftale om, hvornår du kigger forbi klubben. Vi skal nok sørge for, at trænerne er klar til at tage imod dig, når du kommer.

Vi har ketsjere du kan låne og tennisbolde at spille med til træningen. Du skal altså bare møde op. Vi glæder os til at se dig på Kalvøen, hvor vores smukke anlæg ligger!

Facebook

Juniorafdelingen har sin egen Facebook side. Den bruger vi til at informere hurtigt om tiltag i afdelingen, og i situationer, hvor vi er tvunget til at aflyse træningen, f.eks. ved sygdom eller meget dårligt vejr (sommertræning). Forældre og børn kan også bruge siden til at kontakte hinanden og vores super træner team!

Klik på billedet her til højre for at komme til Juniorafdelingens Facebook side.

 
 

Kontingent

Det koster 950 kr. i kontingent pr. år at spille tennis i Frederikssund Tennis Klub som junior-spiller.

Kontingentet gælder for et helt år:

  • En hel sommersæson med træning på Kalvø anlægget (maj til og med september)
  • En hel vintersæson med træning i hal (oktober til og med april)
  • Træning op til 2 gange pr. uge sommer og vinter
  • Adgang til anlægget på Kalvøen alle ugens dage i sommersæsonen
  • Mulighed for at deltage i juniorafdelingens arrangementer

Nøgle

Når du har betalt dit kontingent, får du udleveret en nøgle til tennisanlægget på Kalvøen af en fra bestyrelsen. Det koster 50 kr. i depositum at få nøglen.

Hvis du en dag ikke længere vil være medlem af klubben, så får du pengene tilbage, når du afleverer nøglen.

 
 

Frederikssund Tennis Klub's' Træner-team
 

Cheftræner

Leo Woer

Leo er Frederikssund Tennis Klub's cheftræner.

Leo er uddannet træner og coach ved både DGI og Dansk Tennis Union og har mere end 40 års erfaring med tennispillet. Foruden at være cheftræner i vores klub, er Leo også træner i Hjortekær Tennisklub samt ad hoc hjælp til andre klubber.

Leo har flere års erfaring fra forskellige klubber med undervisning af tennisspillere i alle aldre og på alle niveauer.

Leo tilbyder foruden træningen for vores juniorer også privattræning efter aftale.

Kontakt: +45 2222 4622

Det bedste træner team! 

Mia-Maja
Juniortræner

Sandra
Hjælpetræner

Bertil
Juniortræner

William
Hjælpetræner

 
 

Sommertræning
 

FraKalvoeen.png

Sommertræningen foregår på vores smukke anlæg på Kalvøen i perioden fra ca. 1. maj til og med 30. september, dog ikke i juli måned, hvor der er sommerferie! Husk at vi har en meget populær sommer tennis camp i slutningen af sommerferie perioden!

Der er træning på flere dage i løbet af ugen.

 
Frederikssund Tennis Klub
Adresse Kalvøvej 24
3600 Frederikssund

Træningstider

  • Mandage kl. 1600 - 1800
  • Onsdage kl. 1600 - 1800

Du kan deltage i træningen 2 gange gratis, inden du melder dig ind. Vi har ketsjere du kan låne og tennisbolde at spille med til træningen.

Da træningen foregår udendørs så er vi afhængige af vejret! Det betyder også, at hvis vejret bliver meget dårligt, så kan det være nødvendigt at aflyse træningen!

Træningsperioder

Sommertræningen er delt i to perioder, nemlig en forårs- og en efterårs periode.

  • Forår: ca. 1. maj til 30. juni
  • Sommerferie: juli
  • Efterår: ca. 1. august til 30. september

I sommerferien er der ikke træning, men du er velkommen til selv at booke en bane med nogle af dine træningskammerater og spille selv. I slutningen af sommerferien har vi vores populære sommer tennis camp, som du er velkommen til at deltage i (annonceres her på klubbens hjemmeside).