På denne side kan du finde informationer, der kan hjælpe dig med at blive medlem af Frederikssund Tennis Klub m.m., samt give svar på de oftest stillede spørgsmål.
Du finder også diverse vejledninger, der kan hjælpe dig, når du vil oprette en profil, betale kontingent, ændre dit medlemskab, udmeldelse m.m.
Medlems-profil
For at blive medlem af Frederikssund Tennis Klub skal du oprette en profil i vores administrative system! Du opretter selv profilen her på hjemmesiden.
Du finder en vejledning til, hvordan du opretter din profil, ved at klikke på Opret profil lige her.
Som medlem i Frederikssund Tennis Klub er det din pligt at holde din profil opdateret!
Klubben bruger dine profil-informationer til blandt andet at komme i kontakt med dig. Derfor er det vigtigt at din adresse, telefon nr. og e-mail adresse altid er korrekt.
Hvis du glemmer dit password – kan du få det oplyst ved at klikke på i login-billedet til højre for Dankort- og Mastercard logoet. Du vil få tilsendt en e-mail på den e-mailadresse du opgav, da du oprettede din profil i vores system. E-mailen indholder dine login oplysninger.
Medlemskab
Formelt set er du først medlem af Frederikssund Tennis Klub, når du har betalt dit kontingent til klubben. Det er altså ikke nok blot at have oprettet en profil!
Som du kan se under Medlemskaber tilbyder klubben en række forskellige medlemskaber.
Når du har valgt, hvilket medlemskab der passer til dig, så skal du betale kontingentet for medlemskabet!
Opsummeret findes følgende (junior/senior) medlemskaber:
Sommer-medlemskabet er knyt-tet til tennisanlægget på Kalvøen, mens vinter-medlemskabet benytter Frederikssund Hallerne.
Kontingent betaling
Du betaler dit kontingent her på klubben's hjemmeside med dit Dankort eller Mastercard. Har du ikke et betalingskort, kan du lave en særlig aftale med Kassereren.
Det er en stor fordel for dig såvel som for klubben, hvis du betaler med dit betalingskort.
  • I samme øjeblik du har betalt med dit betalings-kort, så er du medlem af klubben og kan komme i gang med at spille tennis.
  • Laver du en aftale med Kassereren, må du forvente en vis forsinkelse før du kan komme i gang med at spille tennis.
Følg vejledningen her for at betale for et Sommerkontingent eller passivt medlemskab. Følg vejledningen her for at betale for et Vinterkontingent.
Bemærk
Det er kun i første sæson som medlem af Frederikssund Tennis Klub, at du skal betale med dit betalingskort! Se mere under Abonnement her på siden.
Abonnement
Abonnementsvilkår
Fra 2012 vil klubben via Nets (det tidligere PBS) hvert år hæve det beløb, der svarer til den gældende kontingentsats på dit Dankort/Mastercard, i starten af april måned, uden at du behøver foretage dig noget!
Det gælder kun for de medlemmer, der var medlem af Frederikssund Tennis Klub året før, og som har benyttet Dankort/Mastercard som betalingsmiddel.
Du vil altid modtage en e-mail og/eller en SMS 5 dage før beløbet hæves på dit Dankort/Mastercard. Hvis du fortsat vil spille tennis i Frederikssund Tennis Klub, skal du ikke foretage dig noget - men hvis du ikke ønsker at fortsætte dit medlemskab i klubben, skal du melde dig ud - se under Udmeldelse.
Ændring af medlemskab
Såfremt du ønsker at ændre dit medlemskab i klubben - for eksempel fra aktiv til passiv - skal du gå ind under Mine Tilmeldinger og stoppe den automatiske betaling, og derefter vælge dit nye medlemskab under Banebooking.
Bemærk/Vigtigt
Det er ikke Frederikssund Tennis Klub, der ligger inde med dine kortoplysninger! Det er en service som Nets (det tidligere PBS) tilbyde og administrerer for klubben. Frederikssund Tennis Klub har således på ingen måde en direkte adgang til dine kortoplysninger!
Udmeldelse
Hvis du ikke ønsker at være medlem af klubben, kan du til enhver tid henvende dig til klubben, og vi vil slette din næste kontingentbetaling.
Du kan også logge ind på din profil, og under Mine Tilmeldinger selv slette din næste kontingent-opkrævning. Herefter vil du være udmeldt!
Det vil altid være en stor hjælp for klubben, hvis du giver besked til os, når du ikke længere ønsker at være medlem af Frederikssund Tennis Klub.
Måske har du også en nøgle, som du gerne vil aflevere!
Nøgle
Som medlem af Frederikssund Tennis Klub skal du have en nøgle for at kunne benytte anlægget på Kalvøen.
Du kan læse mere om betingelserne for at få en nøgle under Nøgle.
Arrangementer/Events
Frederikssund Tennis Klub afholder en række arrangementer og events gennem sæsonen. Nogle er gratis andre koster et deltagergebyr. Hvis der er et deltagergebyr, betaler du med dit betalingskort, på samme måde som ved kontingent betalingen.
Seniorer
Du finder mere information om vores Interne turneringer for seniorer her. Hold øje med hjemmesiden såvel som opslagstavlen i klubhuset.
Yderligere har vi nogle ugentlige tilbud for seniorer, som du kan se mere om under Faste tilbud. De foregår hver uge gennem hele sæsonen, hvoraf Onsdags Tennis foregår om formiddagen.
Juniorer
Vi har naturligvis også specielle arrangementer for vores juniorer! De bliver annonceret her på hjemmesiden samt på opslagstavlen i klubhuset.
Træning
I Frederikssund Tennis Klub kan du lære at spille tennis ved at deltage i træningsarrangementer. Vi har et antal professionelle trænere ansat, som står for træningen i klubben. Herudover har vi en del ungdomshjælpetrænere også.
Juniorer
Alle juniorer der er medlem af Frederikssund Tennis Klub kan melde sig til træning.
Der er et tilmeldingsgebyr for deltagelse i træningen, da der er en træner, som står for træningen. Træningen forgår primært i eftermiddagstimerne på alle hverdage.
Seniorer
Seniorerne tilbydes i begrænset omfang træning efter "først til mølle" princippet. Da træningen foregår om aftenen, er der kun et begrænset antal baner og timer til dette formål.
Der er et tilmeldingsgebyr for deltagelse i træningen, da der er en træner, som står for træningen.
Der er også træning for klubbens holdspillere. Man skal dog udtages af Seniorudvalget til denne særlige træning.
Træningsarrangementer
Da vi har begrænsede muligheder for at tilbyde træning til alle, så laver vores trænere en række træningsarrangementer i løbet af sæsonen, som alle kan melde sig til - efter "først til mølle" princippet. Arrangementerne vil typisk foregå i weekenderne og vil vare en 3 til 4 timer. Hold øje med hjemmesiden og opslagstavlen i klubhuset, hvor disse arrangementer bliver annonceret.
Du kan også lave en individuel aftale med en af vores trænere, om at få personlig træning for dig eller en mindre gruppe. Du/I aftaler og afregner selv med træneren for de timer du/I måtte blive enige om, og du/I booker selv banerne til træningen.
Vedtægter, Vision og Profil
Frederissund Tennis Klub's grundlag er givet ved klubbens vedtægter, som du kan læse her.
Udover vedtægterne, har Frederikssund Tennis Klub naturligvis også en Vision og Mission som kan ses her. Her kan du se, hvor klubben er på vej hen, samt Klubben`s Profil, der viser hvad vi står for.
Klubbladet
Det nyeste klubblad kan du læse/hente her. Kommer du ned i klubhuset kan du også finde et eksemplar der.
Fra sommersæsonen 2014 har bestyrelsen besluttet, at klubbladet kun skal udkomme i elektronisk form, dog vil man stadig kunne få et papir eksemplar i klubhuset i begrænset omfang.
Generalforsamling
Her kan du læse den seneste Generalforsamling. Du kan også deltage i generalforsamlingen. Hold øje med hjemmesiden og klubbladet for at se indkaldelsen. Generalforsamlingen foregår typisk i marts eller april.