Faste ugentlige tilbud
 
Frederikssund Tennis Klub har en række faste ugentlige tilbud gennem hele sommersæsonen
 
Har du lyst til at møde og spille tennis med andre makkere, end dem du plejer at spille med, så benyt dig af de gode tilbud,  vi har fast hver eneste uge gennem hele sommersæsonen.
 
 
Onsdagstennis  bare mød op
Hver onsdag formiddag byder vi på onsdagstennis i tidsrummet fra kl. 0900 til 1100. Onsdagstennis er et socialt arrangement for både herrer og damer, som har lyst til at spille med forskellige makkere onsdag formiddag.
 
Der vil være en ansvarlig for arrangementet til stede, som sørger for at der laves spillerunder, hvor man på tværs af køn og styrke vil indgå i forskellige sammensætninger.
 
Tennisniveau Fra let øvet
Deltagere Seniorer (over 18 år)
Tidspunkt Hver onsdag formiddag fra kl. 0900 til 1100
Varighed 2 timer
Deltagergebyr Nej
Kontaktperson Sus Opprud (telefon: 29 21 73 21)
 
 
 
Fredagstennis  bare mød op
Hver fredag aften byder vi på fredagstennis i tidsrummet fra kl. 1800 til kl. 2000. Fredagstennis er et socialt arrangement for både herrer og damer, som har lyst til at spille med andre makkere end de sædvanlige. Det primære formål er at skabe nye kontakter og at styrke klubbens sociale og kammeratlige netværk gennem tennisspillet.
 
Der vil være en ansvarlig for arrangementet til stede, som sørger for at lave nogle spillerunder, hvor man på tværs af køn og styrke vil indgå i forskellige sammensætninger.
 
Cirka en gang om måneden afsluttes aftenen med grill, hvor man selv medbringer ingredienserne.
 
Tennisniveau Fra let øvet
Deltagere Seniorer (over 18 år)
Tidspunkt Hver fredag fra kl. 1800 til kl. 2000
Varighed 2 timer
Deltagergebyr Nej
Kontaktperson Tage Mulvad (telefon: 51 94 36 00)