Vejledning til at betale sommerkontingent i Frederikssund Tennis Klub
Her på denne side finder du en guidet gennemgang af, hvordan du køber adgang til Banebooking i Frederikssund Tennis Klub, og dermed få adgang til at spille på tennisklubbens anlæg på Kalvøen.
Forudsætninger
For at kunne blive medlem af Frederikssund Tennis Klub skal du have en profil i vores administrative system! Du opretter selv profilen her på hjemmesiden. Du kan få hjælp til at oprette en profil, ved at følge vejledningen under Medlemsservice .
Du er først, formeldt set, blevet medlem af Frederikssund Tennis Klub i samme øjeblik, du har betalt kontingentet for den type medlemskab, du vælger! En profil i sig selv, er altså ikke nok til, at du bliver betragtet som medlem af Frederikssund Tennis Klub!
Du kan se, hvad medlemskontingenterne er, under Kontingenter/Priser.
Vejledning
For at kunne købe adgang til banebooking skal du oprette en profil i klubben. Har du allerede en profil så læs videre ellers følge vejledningen under Medlemsservice og opret en profil.
Log ind
Er du ikke allerede logget ind, så gør det nu. Du finder login vinduet i nederste venstre hjørne her på hjemmesiden, det ser ud som på billedet herunder.
Sådan betaling du dit sommerkontingent (Banebooking)
Når du er logget ind , kan du klikke på ”BANEBOOKING” i topmenuen (den blå del) øverst på hjemmesiden.
Siden skifter til Banebooking siden. Udover at du kan bruge siden her til at booke en tennisbane (når dit kontingent er betalt), så kan du også betale dit kontingent fra denne side. I øverste højre hjørne på siden finder du de forskellige medlemskontingenter (se herunder)
Hvis du gerne vil vide mere om de enkelte medlemskaber, så klik på Medlemskaber .
Du skal acceptere Frederikssund Tennis Klub''s betingelser og derefter klikke på prisen ud for det kontingent, der passer til dig.
Når du har klikket på prisen, kommer en ny side frem, der ser ud som følger
Klik på "Gå til betaling".
Nu er du fremme ved betalingssiden, hvor du skal benytte dit betalingskort.
Når du har indtastet dine kortoplysninger og trykket på ”Pay/Betal”, så har du betalt dit kontingent, og er klar til at spille tennis!
Kvittering
Når betaling er gennemført, skifter siden tilbage til hjemmesiden med en kvittering på, at din betaling er registreret.
Du får også tilsendt en kvittering pr. e-mail.
Sådan! Så er du klar til at booke en tennisbane og komme ud at spille tennis. Rigtig god fornøjelse og hjertelig velkommen i Frederikssund Tennis Klub!