På denne side kan du se en oversigt over de forskellige medlemskaber, som Frederikssund Tennis Klub tilbyder.
Vi skelner mellem sommer- og vintermedlemskab!
Sommermedlemskab giver adgang til at spille tennis på vores fine anlæg på Kalvøen i Frederikssund.
Vintermedlemskab giver adgang til at spille tennis/minitennis i Frederikssund Hallen - dog er vores muligheder for at spille rigtig tennis i vintersæsonen desværre ret begrænsede!
Forudsætninger og betaling
For at kunne blive medlem af Frederikssund Tennis Klub skal du have en profil i vores administrative system! Du opretter selv profilen her på hjemmesiden. Du kan få hjælp til at oprette en profil ved at følge vejledningen under Medlemsservice .
I det øjeblik du har betalt dit kontingent, er du medlem af Frederikssund Tennis Klub. Du betaler dit medlemskab via hjemmesiden. Under Medlemsservice findes en vejledning til, hvordan du betaler dit medlemskab. En profil i sig selv er altså ikke nok til, at du bliver betragtet som medlem af Frederikssund Tennis Klub!
Se de aktuelle medlemskontingenterne under Kontingenter/Priser.
Sommermedlemskab
Junior
Betingelser
Du skal være under 18 år pr. 1. januar i det pågældende kalenderår.
Medlemskabet giver ret til
 1. at spille tennis i perioden fra cirka den 25. april til den 25. oktober (afhængig af vejret) på klubbens udendørsanlæg på Kalvøen
 2. at booke baner på anlægget i hverdagene i tidsrummet fra kl. 600 til kl. 1700 via
 3. at booke baner på anlægget i weekenderne i tidsrummet fra kl. 600 til kl. 2200 via
 4. at købe adgang til at få træning af en professionel træner en til to gange om ugen i månederne maj, juni, august og september
 5. at deltage i SLTU’s sommer holdturnering, såfremt der er spillere nok til at lave et hold, og dit tennisniveau er til det.
  Det er juniorudvalget, der bestemmer, hvem der kan deltage på et givet hold, og afhængig af tilslutningen - hvor mange hold, der bliver oprettet
 6. at deltage i klubbens interne ungdomsarrangementer som for eksempel klubmesterskaberne. Nogle arrangementer er gratis, andre har deltagergebyr
 7. at modtage informationer via e-mail. Det kan være generel information fra klubben (nyhedsbrev), eller tiltag der vedrører juniorafdelingen/klubben.
 8. at modtage vores klubblad en gang om året - typisk i slutningen af marts. Bladet indeholder typisk informationer om den forestående sæson.
 9. at få udleveret en nøgle til klubbens anlæg på Kalvøen.
 10. at benytte klubbens faciliteter, herunder klubhuset, banerne, terrassen, lysanlægget og omklædningsfaciliteterne m.m.
Pris pr. sæson
Klik her for at se pris-oversigten eller her for at se den aktuelle pris (inklusiv sæsonrabat).
Senior
Betingelser
Du skal være fyldt 18 år pr. 1. januar i det pågældende kalenderår.
Medlemskabet giver ret til
 1. at spille tennis i perioden fra cirka den 25. april til den 25. oktober (afhængig af vejret) på klubbens udendørsanlæg på Kalvøen
 2. at booke baner på anlægget alle dage i ugen i tidsrummet fra kl. 600 til kl. 2200 via
 3. at købe adgang til at få træning af en professionel træner en gang om ugen i månederne maj, juni, august og september
  Betingelser: Der er forskellige træningstilbud, afhængig af dit tennisniveau. Antallet af pladser på hvert træningshold er begrænset. Tilmelding sker efter  "først-til-mølle" princippet, med mindre andet er angivet.
 4. at deltage i SLTU’s sommerholdturnering, såfremt der er spillere nok til at lave et hold, og dit tennisniveau er til det. Det er seniorudvalget, der bestemmer, hvem der kan deltage på et givet hold
  Betingelser: Seniorudvalget fastsætter hvor mange hold, der er kapacitet til, under hensyn til medlemmernes tilslutning, tennisniveau og antallet af baner, der skal reserveres til afvikling af holdkampe
 5. at deltage i klubbens interne turneringer som for eksempel klubmesterskaberne. Nogle arrangementer er gratis, andre har deltagergebyr
 6. at modtage informationer via e-mail. Det kan være generel information fra klubben (nyhedsbrev), eller tiltag der vedrører seniorafdelingen/klubben.
 7. at modtage vores klubblad en gang om året - typisk i slutningen af marts. Bladet indeholder typisk informationer om den forestående sæson.
 8. at få udleveret en nøgle til klubbens anlæg på Kalvøen.
  at benytte klubbens faciliteter, herunder klubhuset, banerne, terrassen, grillen, lysanlægget og omklædningsfaciliteterne m.m.
Pris pr. sæson
Klik her for at se pris-oversigten eller her for at se den aktuelle pris (inklusiv sæsonrabat).
Passiv
Betingelser
Der er ingen særlige betingelser.
Medlemskabet giver ret til
 1. at modtage informationer via e-mail. Det kan være generel information fra klubben (nyhedsbrev), eller tiltag der vedrører klubben.
 2. at modtage vores klubblad en gang om året - typisk i slutningen af marts. Bladet indeholder typisk informationer om den forestående sæson.
 3. at benytte klubbens faciliteter, herunder klubhuset, terrassen, grillen og omklædningsfaciliteterne m.m.
Pris pr. sæson
Klik her for at se pris-oversigten eller her for at se den aktuelle pris (inklusiv sæsonrabat).
Vintermedlemskab
Frederikssund Tennis Klub tilbyder følgende vintermedlemskaber. Vintersæsonen starter 1. oktober i et år og slutter den 30. april året efter.